Lakor Soulwear er et grafisk baseret livsstilstøjmærke med rødder i surfmiljøet. De åbnede deres anden butik i Elmegade, i 2018.
Lakor Soulwear er et grafisk baseret livsstilstøjmærke med rødder i surfmiljøet. De åbnede deres anden butik i Elmegade, i 2018. - Foto: FOTO: Michael Paldan.

Slackfriday i Elmegade: hellere Black Coffee end Black Friday

Tøjbutikken Lakor, der i 2018 åbnede butik i Elmegade, ønsker at komme med et budskab i anledningen af Black Friday, dagen hvor mange er på tilbudsjagt, i håb om at gøre nogle billige handler. De vil med deres ’Slack Friday’ opfordre folk til at tage en slapper og tænke over, hvorfor de køber en vare: er det, fordi de vil have den, eller blot fordi den er på tilbud?

Dette har fået butikskæden Lakor til at slukke lyset og tænde stearinlys samt servere gratis kaffe til kunderne. Det slukkede lys skal være med til at vise kunderne, hvordan deres butikker kommer til at se ud, hvis det skal handle om tilbud hele tiden. Det kan nemlig være svært for de små specialforretninger at følge med, hvis det kun skal handle om pris. Lakor mener derimod, at specialforretningerne udmærker sig ved unikke produkter og god service.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Der er bygget meget nyt på og omkring Scherfigsvej de senere år. Nu er der også skæve boliger på vej.

Planer i villakvarter tæt ved stranden: Siger ja til skæve boliger

I midten af Amager Centret etableres en grøn gård med en 365 kvadratmeter levende væg, som fungerer som en vertikal have og skaber et grønt univers med stemning og hygge.

Amager Centret har fokus på grøn værdi: Energirenovering vil spare el og varme