Husejerne på Angolavej ønsker glædelig jul med et overflødighedshorn af juleudsmykkede huse.
Husejerne på Angolavej ønsker glædelig jul med et overflødighedshorn af juleudsmykkede huse. - Foto: Michael Paldan.
Tema: in
Sted: in

Sur 😠 Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Dagens bedste Black Friday-tilbud er helt gratis: Angolavej tænder julelysene

I dag,fredag 29. november, kl. 18.00 sker det igen. Angolavej-parcellerne går amok i et elektrisk inferno af julepynt. Undgå trafikkaos og parkér bilen ved Vestamager Centret eller ude på Kongelundsvej.

Hvis du ikke allerede har skrevet datoen i kalenderen, så gør det nu: I dag, fredag 29. november, klokken 18.00, går villaejerne på Angolavej i Tårnby igen amok i et elektrisk inferno af julelys. Parcellerne er tændt i hele december med hver deres fantasirige udsmykning.

For tre år siden besøgte Amager Bladet Vivian og Jim Jacobsen på Angolavej 20, og de kunne fortælle, at der alene på grantræet i forhaven er 4.000 lyspærer, hvilket giver en stigning i elforbruget i december over 1.000 kroner.

Det er altid et tilløbstykke på Angolavej, når husejerne sætter stikket i kontakten, og

for nogle år siden var der ekstra travlhed, idet husejenerne indgik aftale med TV2 om at være med i programmet ’Det store juleflip’ på TV2 Fri, hvor deltagerne dystede i forskellige discipliner inden for julepynt, for eksempel vejpynt, julelys på huset og indendørs julepynt.

Nu kan du selv tage turen forbi Angolavej og bedømme om det er Amagers eller måske Danmarks mest pyntede villavej, og for at undgå trafikkaos bliver nysgerrige sjæle opfordret til at komme på gåben efter at have parkeret i nabolaget.

Beboerne henviser til parkering i Vestamager Centret, hos 7-Eleven eller på Kongelundsvej.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Skovfoged Sven Norup på Kalveboddigets grussti, hvor ridning fra nytår ikke længere er tilladt.

Utilfredshed med at ridning forbydes på dige

Der er bygget meget nyt på og omkring Scherfigsvej de senere år. Nu er der også skæve boliger på vej.

Planer i villakvarter tæt ved stranden: Siger ja til skæve boliger