Visitationszonen blev etableret den 16. september for at skabe tryghed for borgerne i området ved blandt andet at sikre, at personer ikke bærer eller besidder våben.
Visitationszonen blev etableret den 16. september for at skabe tryghed for borgerne i området ved blandt andet at sikre, at personer ikke bærer eller besidder våben. - Foto: FOTO: Johan Nilsson/Ritzau Scanpix.

Visitationszonen forlænges endnu en gang

Københavns Politi forlænger visitationszonen til mandag 9. december klokken 18.00. Visitationszonen forlænges grundet den igangværende konflikt mellem to kriminelle grupperinger. Visitationszonen, der blev etableret 16. september, blev sidst forlænget for to uger siden, og i den periode har politiet i området fundet tre knive, en revolver med fem patroner i tromlen, en haglpatron og noget så usædvanligt som en harpun, oplyser ritzau.

Visitationszonen omfatter et område, der er afgrænset af Nørrebrogade, Fælledvej, Nørre Allé, Universitetsparken, Lersø Parkallé, Tuborgvej, Tomsgårdsvej, Frederikssundsvej, Nordre Fasanvej, Hillerødgade og Nørrebrogade.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Leder af Mændenes Hjem, Ivan Christensen (tv) understreger den enorme betydning, det har haft at være en del af Transit-programmet. Her viser han overborgmester Frank Jensen (S) og socialborgmester Mia Nyegaard (R) rundt på Mændenes Hjem .

Mændenes Hjem: Det har betydet vi har kunne hjælpe

Skovfoged Sven Norup på Kalveboddigets grussti, hvor ridning fra nytår ikke længere er tilladt.

Utilfredshed med at ridning forbydes på dige