Inspiration til en ny hobby

En undersøgelse fra Rockwool Fondens Forskningsenhed viser, at danskerne siden 2008 har fået hele 3 timers mere fritid i døgnet. Undersøgelsen viser også, at fritiden blandt andet bliver brugt på familien og på at fokusere på sig selv. Med mere fritid i hverdagen er der også plads til en ny hobby. Det kan være, at du har gået med en drøm, der nu har mulighed for at blive til virkelighed. En hobby er uanset hvad en rigtig god måde at prøve nye interesser af og møde nye mennesker.

Find den indre musiker frem

Måske har du altid drømt om at kunne spille et bestemt instrument, men har aldrig haft tiden til det. Mange mennesker går med en lille musiker i maven, men får aldrig ført det ud i livet, fordi tiden simpelthen er knap. Der er ikke altid nok tid til at sætte sig ind i et instrument og fordybe sig i læringsprocessen. Det behøver dog ikke at kræve private timer, fordi der findes kurser på nettet, hvor man kan øve sig hjemmefra.

Online findes der fx denne musikhjemmeside, hvor man kan lære at spille på forskellige slags instrumenter. Det er muligt at finde alt den information, der er nødvendigt for at lære at spille et nyt instrument. Samtidig foregår instruktionerne til instrumenterne over nettet. Der går altså ikke unødigt tid til spilde med for eksempel at køre til og fra timen af. Man kan derfor bruge den sparede tid sammen med familien og dermed få det maksimale ud af situationen.

Få hjælp til at finde en ny hobby

Der findes mange forskellige fritidsaktiviteter, som er mulige at deltage i. Det kan dog nogle gange være svært lige præcis at finde ud af, hvad der appellerer mest til én selv. Man kan enten prøve nogle aktiviteter, som man har prøvet før. På den måde ved man, hvad man går ind til. Det er også muligt at prøve en helt ny aktivitet af. Hvem ved, måske finder man en helt ny interesse, som man ikke vidste eksisterede.

Som ven eller familiemedlem er det også muligt at hjælpe en ven med at finde den helt rigtige fritidsinteresse. Man kan inspirere personen med et gavekort til en sjov aktivitet. Det kan være, at den heldige modtager af gavekortet pludselig får øjnene op for en helt ny aktivitet. Det kan også være at modtageren får inspiration til en helt anden form for hobby.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Julemanden talte som sædvanlig ned, da træet blev tændt.16

Se billeder: Optog med mennesker og musik da juletræet på Trianglen blev tændt

Thomas Delaney og Danmark skal spille tre kampe hjemme i Parken til EM.

Danmark skal spille tre kampe i Parken