Thomas Delaney og Danmark skal spille tre kampe hjemme i Parken til EM.
Thomas Delaney og Danmark skal spille tre kampe hjemme i Parken til EM. - Foto: Thomas Rasmussen/ Gonzales Photo/ Ritzau Scanpix

Danmark skal spille tre kampe i Parken

Det var ikke kønt, men det nødvendige arbejde blev gjort færdigt, da Danmark spillede 1-1 på udebane mod Irland i sidste uge.

Dermed står det klart, at Danmark skal spille på hjemmebane til EM i fodbold næste sommer, hvor slutrunden skal foregå i 12 lande, deriblandt Danmark, og det er naturligvis i Parken på Østerbro.

Festen et ekstra nøk opad, da det stod klart, at landsholdet skal spille alle tre kampe i gruppe B på hjemmebane i Parken. Fra begyndelsen var det kun sikkert, at det var to.

Fredag blev der nemlig trukket lod mellem Danmark og Rusland om hjemmebanefordelen i den tredje kamp, og lodtrækningen magede det således, at Danmark skal spille alle tre kampe i Parken.

Det vækker også jubel hos Lene Kryger, der er managing director for EURO2020 i Danmark.

»Folkefesten til sommer bliver kun endnu større og endda en hel del sjovere nu, når Danmark skal spille alle tre gruppe-kampe i Parken, hvor vi håber på mange danske fans på lægterne. Nu glæder vi os endnu mere til en sommer fyldt med fodboldeufori i København,« siger hun i en pressemeddelelse.

Med alle tre kampe på dansk grund står det nu klart, at holdet spiller kamp i Parken 13. juni, 18. juni og 22. juni.

Der spilles også en fjerde kamp i Parken. Den 29. juni er Danmark værter for en ottendedelsfinale, som dog ikke kan blive med dansk deltagelse.

Ønsker du at købe billet til de danske EM-kampe, åbnes en ny mulighed i december, hvor endnu en billetsalgsrunde starter. Læs mere på www.dbu.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Inspiration til en ny hobby

PostNord åbner to nye udleveringssteder på Frederiksberg