Henriette Øe fra Lillemors Pølser da hun i 2010 flyttede ind på en plads stillet til rådighed af Østerbro Tømmerhandel.
Henriette Øe fra Lillemors Pølser da hun i 2010 flyttede ind på en plads stillet til rådighed af Østerbro Tømmerhandel. - Foto: Arkivfoto

Ked 😭 Like 👍

Hilsen til Østerbro: En tak fra lillemor

Hvor er Lillemors Pølser blevet af? er der mange, som har spurgt sig selv, da Lillemors Pølser efter næsten 25 års eksistens på Østerbro nu er forsvundet fra Omøgade, hvor den har ligget siden 2010, efter den flyttede nogle få meter.

Lillemors forsvinden var også emnet for en klumme i Østerbro Avis i august skrevet af borgeren Mads Faber Henriksen.

Lillemor er identisk med Henriette Øe, og hun siger tak til beboerne og medarbejdere på Ydre Østerbro for at have bakket hende op gennem årene.

»Jeg er meget glad for den opbakning, jeg har fået fra dem der bor og arbejder i området. Og jeg siger tak til Østerbro Tømmerhandel for, at jeg kunne få plads hos dem,« siger hun og henviser til, at Lillemors Pølser i 2010 flyttede hen til tømmerhandlen, efter den havde ligget ved to forskellige tankstationer i området de første 16 år, hvor den ikke kunne blive liggende dengang.

Henriette Øe fortæller, at det har været en kamp op af bakke med fødevaremyndighederne, som, hun mener, har stillet urimelige krav, selvom hun altid har gået op i hygiejnen. Derfor har Henriette Øe valgt at stoppe.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Torsdag 28. november kan du møde Jens Loftager i Frederiksholm Kirke.

Mød lokal filminstruktør: Film og debat om troens konsekvenser

I oktober fik beboerne i Hans Tavsens Gade og Struenseegade sig et chok, da en pakketransportvogn eksploderede og brød i brand. De to nabogader har det seneste år været hårdt plaget af bilbrande, og nu forholder justitsministeren sig til beboernes opråb om politisk handling,

Justitsminister om bilbrande på Nørrebro: »Jeg har en klar forventning om, at politiet sætter effektivt ind i de plagede områder«