Støttekoncert for børn finder sted i Lutherkirken.
Støttekoncert for børn finder sted i Lutherkirken. - Foto: Bettina Kryger

Mød Sampson og Knop til koncert for udsatte børn

For fjerde år i træk arrangerer et hold af sangere, musikere og frivillige kræfter fra Østerbro en smuk koncert til gavn for børn.

Overskuddet fra »Støttekoncert for børn« går ubeskåret til tre organisationer, der gør en stor forskel for børn i Danmark: Ronald McDonald Hus, Børns Vilkår – Børnetelefonen og Julehjælpen

Det sker i Lutherkirken, Randersgade 3, onsdag 27. november klokken 19.

Publikum kan i år blandt andre glæde sig til at høre pop- og soulsanger James Sampson, Mark Gbekle og de tre operasangerne Stine Rosengren, Jens Jacob Honoré og Liv Oddveig Midtmageli, som alle bor på Østerbro.

Kapelmester Michael Due har hånd i hanke med musikken, skuespiller og sanger Joakim Knop, der også bor på Østerbro, indtager konferencierrollen og Østerbropigekor under ledelse af Marlene Lollike vil fylde kirkerummet med flot korsang.

Kvinden bag koncerten er kosmetolog Bettina Kryger, der i mere end 25 år har drevet en hudplejeklink i Classensgade.

»Jeg har i mange år haft en stor drøm om at lave en støttekoncert, hvor overskuddet skulle gøre en forskel for børn, der på den ene eller anden måde har brug for en ekstra håndsrækning,« fortæller hun og nævner, at den første koncert kom i stand ved, at operasangerne Stine Rosengren og Liv Oddveig Midtmageli var kunder hos hende i Classensgade. Og da hun nævnte idéen for dem, var de med på den, og siden har det udviklet sig år for år.

Ud over hele billetsalget skaffer holdet bag koncerten også sponsorater. Alt indtjening går ubeskåret til børnene.

Bettina Kryger forklarer, at den tak og feedback, som de hvert år får fra de tre organisationer, har stor betydning for hele holdet bag Støttekoncerten.

»Det store frivillige arbejde, der ligger bag koncerten, giver så meget mening, når vi ved, at vi er med til at gøre en forskel for børn, der kæmper med alvorlig sygdom, lever under svære sociale forhold, eller vokser op i familier, som af mange forskellige årsager har svært ved at få økonomien til at hænge sammen,« udtaler hun.

Du kan købe billet via hjemmesiden: www.stottekoncert.dk

Støttekoncert for børn, 27. november klokken 19. Dørene åbnes klokken 18.30, Luther Kirken, Randersgade 3. www.stottekoncert.dk

Joachim Knop er konferencier, mens Liv Oddveig er en af de medvirkende.

Joachim Knop er konferencier, mens Liv Oddveig er en af de medvirkende. – Foto: Bettina Kryger

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tormod skaber fundamentet i hjemmet, og hans kæreste Rikke står så for resten. Sofaen er et arvestykke fra Tormods bedstemor, som Rikke med Tormods ord har ‘pyntet væk’.

»Hvis jeg var vokset op her, havde jeg væltet rundt på skaterbanen«

Hele tre millioner oblater spytter maskinen i Diakonissestiftelsens kælder ud årligt. På de travleste dage bager Danmarks to eneste alterbrødsbagere, John Nielsen (billedet) og hans makker Haris Poparic, 18-20.000 oblater.

Dette er Jesu legeme – og her laves det