Mette Horn og co. er klar med ‘Et Juleeventyr‘.
Mette Horn og co. er klar med ‘Et Juleeventyr‘. - Foto: Büro Jantze

Nørrebro Teater klar med Dickens‘ berømte juleeventyr

Hvis du ikke allerede har set det klassiske juleeventyr ’A Christmas Carol’ af den berømte engelske forfatter Charles Dickens, har du chancen nu.

Fredag 29. november har Nørrebro Teater nemlig premiere på stykket ’Et Juleeventyr’, der er stærkt inspireret af Dickens’ berømte fortælling.

Her indtager Mette Horn rollen som gnavpotten Mr. Scrooge, som er omdrejningspunktet for fortællingen.

Mr. Scrooge mener nemlig, at julen er det rene humbug, og derfor udnytter han kun højtiden til at skabe profit. Lige indtil en nat, hvor han får besøg af tre ånder, der vender op og ned på hans personlighed.

Ånderne tager Mr. Scrooge tilbage til fortiden og udstiller hans personlighed, og det bliver vendepunktet for Mr. Scrooge, der nærmest er som genfødt, efter ånderne har været på besøg.

Mette Horn, der spiller rollen Mr. Scrooge, har blandt andet medvirket i serien og filmen ’Nynne’, ligesom hun er kendt fra ungdomsserien ’Max Pinlig’.

Derudover kan publikum opleve Jesper Groth, som har gjort sig bemærket i serier som ’Sygeplejeskolen’ og ’Parterapi’. Forestillingen anbefales for børn på syv år og opefter.

Juleteater. Nørrebro Teater, Ravnsborggade 3. 29. november 2019 – 4. januar 2020. Billetter kan købes på teaterbilletter.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Vind billetter til en vandring i julekalenderen 24 Hemmeligheder hos teater ZeBu

Torsdag 28. november kan du møde Jens Loftager i Frederiksholm Kirke.

Mød lokal filminstruktør: Film og debat om troens konsekvenser