Creative Mind udstiller for 70 forskellige udstillere inden for billedkunst, møbler, skulpturer, smykker, madkoncepter og forskellige bryggerier.
Creative Mind udstiller for 70 forskellige udstillere inden for billedkunst, møbler, skulpturer, smykker, madkoncepter og forskellige bryggerier. - Foto: FOTO: Dan Møller.

Creative Mind: Multikreativ udstilling på Docken

På Docken i Nordhavn slår Creative Mind endnu engang dørene op for deres kunst- og designudstilling. Dette sker 22.-24. november, i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og deres nye kampagne ’Kræft er ikke for børn’.

Ved køb af billet til udstillingen støtter man kampagnen med 50 kroner, og udover dette, vil der på udstillingen være værker udstillet på auktion, som alle kan byde på. Værket går til højeste bud, og beløbet går ubeskåret til kampagnen. Kunst og design skal opleves i de bedste rammer, og for at give deres gæster en ekstra god oplevelse har de sørget for, at der er mulighed for at smage på forskellige udsøgte drikke fra bryggerier med sans for kvalitet, mens man oplever udstillingen.

Creative Mind kan blandt andet præsentere billedkunst fra Kristian von Hornsleth, By Brachér og Carsten Guldborg. Alle gæster har også mulighed for at vinde originale værker på udstillingen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Det er SvampeBoxe som disse, du kan lave på juleværkstedet.

Åbent juleværksted hos TagTomat: Dyrk dine egne svampe

Metroselskabet er gået i gang med at genskabe den fredede mur langs Assistens Kirkegård.3

Efter metrobyggeri: Den gule mur snart tilbage på plads