Borgerservice havde sit indtog i Kvarterhuset i 2016, og det blev fejret med reception.
Borgerservice havde sit indtog i Kvarterhuset i 2016, og det blev fejret med reception. - Foto: Arkivfoto Michael Paldan

Borgerservice i Kvarterhuset lukker i to dage

I fredags fortalte vi på minby.dk, at biblioteket og Borgerservice skal flytte rundt og bytte plads i Kvarterhuset i Jemtelandsgade, og derfor holder biblioteket midlertidigt lukket. Men hvad med Borgerservice, lukker den også midlertidigt?

Og ja, Københavns Kommune har efterfølgende oplyst, at Borgerservice holder lukket 5. december klokken 15-17 og 6. december hele dagen – der er åbent igen mandag 9. december.

Skal du bruge Borgerservice, mens der er lukket i Kvarterhuset, kan du opsøge Københavns andre Borgerservice-indgange. Se hvor og bestil tid på www.kk.dk/bestiltid eller ring på 33 66 33 66.

Og lad os da lige gentage, at biblioteket har brug for lidt mere lukketid til flytningen: Børnebiblioteket har lukket i uge 48 og 49, og fra uge 50 og året ud følger resten af biblioteket. Biblioteket åbner igen efter flytningen torsdag 2. januar 2020, oplyste biblioteket i sidste uge i en pressemeddelelse.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Ginne Marker har trods sin unge alder modtaget flere titler for musikken.

Ginne Marker giver gratis releasekoncert på H15

Mette og Jakob Broder havde svært ved at skjule begejstringen over kåringen som Månedens Amagerbutik i oktober. Her er parret foreviget med Amager Bladets redaktør Jan Jeppesen, medierådgiver Henrik Clausen og filialdirektør Dorthe Ankersen, Danske Banks Amager-afdeling.

Broders har fået ny beliggenhed: Delikatesser med udsigt til vandet