Ændringer forventes at ske i uge 47
Ændringer forventes at ske i uge 47 - Foto: Arkivfoto

Like 👍

Nye regler skal sikre skoleveje

Når man fremover skal aflevere sit barn på Damhusengens Skole, bliver det en smule anderledes. Københavns Kommune har nemlig besluttet at ensrette trafikken i morgenmyldretiden, således at de bløde trafikanter får bedre forhold i trafikken. Det vil tilmed blive mere smertefrit at aflevere sit barn med bil. I dag kan man køre begge retninger, men pladsen er knap, og derfor kan det være farligt for de bløde trafikanter. Teknik- og Miljøforvaltningen har derfor besluttet at lukke for motorkøretøjer ad Hanstholmvej ved Lønstrupvej og ad Klitmøllervej ved Ålekistevej mellem 7.30 og 8.30.

»Det er vigtigt, at børnene i København har en sikker vej til og fra skole. Derfor glæder det mig, at vi nu griber ind over for biltrafikken, så børn og voksne, som cykler eller går til skole, får bedre forhold og undgår farlige situationer,« siger teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen (EL). Der er fuld forståelse for, at det tager lidt tid at vænne sig til. Derfor vil politiet i begyndelsen hjælpe med at afvikle trafikken.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Skovfoged Sven Norup på Kalveboddigets grussti, hvor ridning fra nytår ikke længere er tilladt. Ryttere henvises til den asfalterede sti på den gamle digekrone mellem Hejresø og kystdiget eller den ligeledes asfalterede Dæmningsvej.

Ridning bliver forbudt på digets grussti fra nytår

Ginne Marker har trods sin unge alder modtaget flere titler for musikken.

Ginne Marker giver gratis releasekoncert på H15