Ginne Marker har trods sin unge alder modtaget flere titler for musikken.
Ginne Marker har trods sin unge alder modtaget flere titler for musikken. - Foto: PR foto

Elsker 😍

Ginne Marker giver gratis releasekoncert på H15

Mandag 25. november giver ålborgenseren Ginne Marker gratis koncert ved Halmtorvet i H15. Den blot 24-årige kunstner er nemlig album- og koncertaktuel med debutudgivelsen ’For Seasons to Come’. Det er svært at definere, hvilken musik Ginne Marker spiller. Hun breder sig nemlig ud over genrer som jazz og pop, men karakteristisk for den unge kvindes musik er den bærende vokal og guitarspil. Ginne Marker har optrådt på SPOT festival og Copenhagen Jazzfestival, og om hendes show på SPOT skrev Bands of Tomorrow følgende: »Folk havde droppet at stå og småsludre og kigge i deres telefoner, og var helt koncentrerede om Ginne Markers optræden. Med sine fine ensembler, der tenderer både til det poppede og jazzede, tryllebandt Marker sit publikum og fik tiden til at stå stille.« De kårede samtidig Ginne Markers optræden som den bedste koncert.

Gratis releasekoncert med Ginne Marker i H15, 25. november klokken 20-23.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

29-årige Rikke Severinsen er idékvinden bag Vesterbros nye malebog.

Rikke har lavet en malebog med Vesterbros street art som motiver

Borgerservice havde sit indtog i Kvarterhuset i 2016, og det blev fejret med reception.

Borgerservice i Kvarterhuset lukker i to dage