29-årige Rikke Severinsen er idékvinden bag Vesterbros nye malebog.
29-årige Rikke Severinsen er idékvinden bag Vesterbros nye malebog.

Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Rikke har lavet en malebog med Vesterbros street art som motiver

Hvis du kigger op, så er der masser af gavlmalerier, grafitti og anden street art på Vesterbro. Rikke Severinsen inviterer på byvandring med ny malebog under armen.

Hun har i flere år haft stor interesse for grafitti- og street art kulturen, og da hun samtidigt selv lærte at tegne for et par år siden, besluttede hun sig for at lave en malebog med sort-hvide tegninger med lokal street art som motiver – og så skal det være op til folk selv, at farvelægge tegningerne.

»Og så greb det om sig, for lige pludselig ser jeg jo kunsten alle steder over hele København – så nu har jeg besluttet mig for, at lave en malebog for alle bydele. Og vi starter på Vesterbro. Måske en skør idé, men det er meget sjovt, og nu må vi se hvordan det kommer til at gå, og hvordan folk tager i mod idéen«, siger Rikke Severinsen til Vesterbro Bladet.

Her på avisen synes vi dog at idéen ikke blot er skør, men også rigtig god – så vi har besluttet at støtte bogen – ligesom Vesterbro Kontorforsyning har gjort, som sponsor for bogen, så den i første omgang kan komme ud i 500 flotte eksemplarer. Her af får Vesterbro Kontorforsyning på Vesterbrogade 100 eksemplarer.

Lanceres med by-vandring og frokost

Vesterbro Bladet har sammen med Rikke Severinsen arrangeret en byvandring med udgangspunkt i motiverne fra malebogen.

Byvandringen bliver en eksklusiv én af slagsen, hvor 20 læsere kommer med ud på en to timers byvandring, startende fra BRØD hvor vi får en kaffe to-go med på turen.

Herefter går vi Vesterbro tyndt med Rikke Severinsen som guide, og hele turen sluttes så af med fælles frokost på Absalon, hvor vi sammen med tegneren og guiden i fællesskab kan runde oplevelsen af.

Byvandringen foregår lørdag 30. november kl.10.00-13.00, og koster kr. 200,- pr snude, inklusiv kaffe, frokost, en malebog og en pakke sponserede tuscher fra ’Run For Cover’.

»Jeg glæder mig. Mit ønske er jo at give folk lyst til at farvelægge Vesterbro og København og samtidig få øjnene op for byens gadekunst og tidens tendenser inden for undergrundsmiljøet. Og sådan en byvandring er jo bare prikken over i’et. Det bliver sjovt«, siger Rikke Severinsen til Vesterbro Bladet.

Tilmelding til byvandring

  • Der er 20 pladser på byvandringen 30. november kl.10-13, så det er ’først til mølle’.

  • Det koster kr. 200,- pr. snude. Dette inkluderer kaffe, byvandring med guide, efterfølgende frokost, en malebog samt en pakke tuscher.

  • Tilmelding: rikke@outsideren.dk

  • Malebogen ’Vesterbros gadekunst’ er sponseret af Vesterbro Kontorforsyning

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Jesper Gisli

Om journalisten Jesper Gisli

Chefredaktør i Hovedstadens Mediehus på tværs af alle vores udgivelser i København og på Frederiksberg.
Jeg går altid forrest, når det gælder begejstring, fællesskaber og den nære historie, der betyder noget.

Skovfoged Sven Norup på Kalveboddigets grussti, hvor ridning fra nytår ikke længere er tilladt. Ryttere henvises til den asfalterede sti på den gamle digekrone mellem Hejresø og kystdiget eller den ligeledes asfalterede Dæmningsvej.

Ridning bliver forbudt på digets grussti fra nytår

Ginne Marker har trods sin unge alder modtaget flere titler for musikken.

Ginne Marker giver gratis releasekoncert på H15