Beboerne på Dantes Plads kæmper videre mod et parkeringsanlæg.
Beboerne på Dantes Plads kæmper videre mod et parkeringsanlæg. - Foto: Christian M. Olsen

Like 👍

Beboere på Dantes Plads: Vi ser absolut et fornyet håb

»Vi ser absolut et fornyet håb. Det er første gang, politikerne taler så åbent om at droppe parkeringskælderen.«

Sådan siger Ann Seemann fra borgergruppen på Dantes Plads, der kæmper mod opførelsen af en parkeringskælder med plads til mere end 200 biler, som en reaktion på Alternativets melding om at lade Borgerrepræsentationen undersøge mulighederne for, at p-kælderen kan stoppes.

»Vi vil fortsat ikke have den parkeringskælder,« understreger Ann Seemann, »og ethvert skridt i den rigtige retning, tager vi med os,« siger hun.

Borgergruppen på Dantes Plads har nu taget initiativ til konkrete møder med politikere fra Borgerrepræsentationen, hvor man vil forsøge at overbevise politikerne om, at man skal finde en løsning, så parkeringskælderen ikke bliver ført ud i livet.

LÆS OGSÅ: Lad os droppe p-anlægget på Dantes Plads

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Dantes Plads som den ser ud i dag.

Kulturborgmester: Lad os droppe parkeringsanlægget på Dantes Plads

Benjamin (tv) fra Nordvest Ølbar, Søren fra Tribeca, og Julie fra Nørrebro/Nordvest Bladet er de tre frontløbere når Nordvest Ølfestival ser dagens lys på lørdag kl.12.00.

Ny ølfestival i Nordvest: Øllet flyder på lørdag