Benjamin (tv) fra Nordvest Ølbar, Søren fra Tribeca, og Julie fra Nørrebro/Nordvest Bladet er de tre frontløbere når Nordvest Ølfestival ser dagens lys på lørdag kl.12.00.
Benjamin (tv) fra Nordvest Ølbar, Søren fra Tribeca, og Julie fra Nørrebro/Nordvest Bladet er de tre frontløbere når Nordvest Ølfestival ser dagens lys på lørdag kl.12.00. - Foto: Martin Sørensen

Elsker 😍

Ny ølfestival i Nordvest: Øllet flyder på lørdag

På lørdag kl.12.00 ser Nordvest Ølfestival dagens lys. En dag og aften med flere ølsmagninger, quiz, foredrag og mere øl.

Er man til god øl bør man tage et smut til Nordvest på lørdag. Her har to af de lokale restaurationer Nordvest Ølbar og Tribeca Beer & Pizza Lab sammen med os her på Nørrebro/Nordvest Bladet, stablet et flot arrangement på benene.

Nordvest Ølfestival er navnet, og forhåbentligt startsskuddet til en god, lang tradition i de kommende år.

Ølfestivalen er blot et af flere gode, nye initiativer i den stolte og blomstrende bydel, og på lørdag kommer der til at dufte sødt af øl i Nordvest.

Ølfestivalen slår dørene op kl.12.00, og herefter vil øllet flyde – pakket ind i flere ølsmagninger, foredrag, quiz, pizza fra Tribeca, musik, og saftige burgers fra Alberts – og ikke mindst kåring af Årets Lokale Hånd- og Mikrobrygger.

Øllets lokale historie

Dagen skydes i gang med en ølsmagning krydret med foredrag om den lokale øl-historie. Det er lokalpatrioten Uwe Brodersen der fortæller om den lokale og københavnske øl-tradition, og til foredraget og de kolde øl serveres der pizza fra Tribeca.

Øl-guru Carsten Berthelsen, der igen snart er aktuel med sin øljulekalender i Natholdet, fører publikum igennem en smagning af Berthelsens fem danske favorit-øl. Og minsandten om der ikke er en lokal øl fra ’Flying Couch’ med blandt de fem.

Flere ølsmagninger og quiz med flotte præmier, sluttes af med en aften hvor der bliver budt på øl-drinks, musik og saftige burgers.

»Jeg synes vi har stablet et flot og interessant program på benene, og vi er meget spændte og glæder os helt vildt. Dette her er endnu en ting der er med til at samle bydelen, og sætte Nordvest på kortet. Og vi skulle bestemt have øl nok – så det er bare at komme forbi på lørdag,« siger Søren Buchleitner fra Tribeca inden lørdagens ølfestival i Nordvest.

Publikum skal ved en af festivalens smagninger, smage sig igennem øl-guru Carsten Berthelsens fem danske favorit-øl. Og minsandten om der ikke er en lokal øl fra Nordvest-bryggeriet ¿Flying Couch¿ med blandt de fem.Pressefoto

Publikum skal ved en af festivalens smagninger, smage sig igennem øl-guru Carsten Berthelsens fem danske favorit-øl. Og minsandten om der ikke er en lokal øl fra Nordvest-bryggeriet ¿Flying Couch¿ med blandt de fem.Pressefoto

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Beboerne på Dantes Plads kæmper videre mod et parkeringsanlæg.

Beboere på Dantes Plads: Vi ser absolut et fornyet håb

Borgmester Simon Aggesen (K) holdt tale ved indvielsen af klimatilpasningsanlægget ved Domus Vista.

Domus Vista: Konkurrence om klimatilpasning endte med skybrudssamarbejde