Ud over træerne bliver der i disse måneder også plantet buske og lagt tusindvis af blomsterløg, som vil pible frem til foråret, når varmen og lyset vender tilbage til København.
Ud over træerne bliver der i disse måneder også plantet buske og lagt tusindvis af blomsterløg, som vil pible frem til foråret, når varmen og lyset vender tilbage til København. - Foto: René mølskov

Like 👍

Vintertid er plantetid

De kommende måneder bliver der plantet mellem 400 og 500 træer fordelt over hele byen. Københavns kommune har en målsætning om at plante 100.000 nye træer inden 2025, hvilket skal bidrage til at skabe et grønnere og mere klimavenligt København. Nogle steder er tale om træer, der genplantes som erstatning for træer, der er blevet fældet, fordi de var syge eller gået ud, eller fordi det har været nødvendigt at fælde dem i forbindelse med et anlægsprojekt. Der bliver fx genplantet 15 døde gadetræer rundt omkring på Christianshavn, Vesterbro og i Indre By, og der kommer seks nye kastanjetræer ved Søerne.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Elias (i midten) står med nogle af de andre børn, er Elias, Salomon, Melina og Caroline fra DR Ultra serien ‘Klassen’, deltog i turen til Bangladesh samt nogle børn fra slummen.

Fra Frederiksberg til Bangladesh

Daniel har kreeret de flotteste kanelsnurrer. Prøv dem selv.PRIVATFOTO

MADSTAFETTEN/Daniel Horn