Der skal flyttes lidt rundt i Kvarterhuset, og det betyder midlertidig lukning af biblioteket.
Der skal flyttes lidt rundt i Kvarterhuset, og det betyder midlertidig lukning af biblioteket. - Foto: Københavns Kommune

Haha 😆 Like 👍

Sundby Bibliotek lukker et par uger

Tilbuddene fra bibliotek og borgerservice skal skilles bedre ad i Kvarterhuset i Jemtelandsgade, og det betyder midlertidige lukninger på Sundby Bibliotek, oplyser Københavns Kommune.

Borgerservice flyttede ind i Sundby Bibliotek i 2016, og de to enheders funktioner blev blandet sammen med fælles ekspedition og medarbejdere. Men i 2019 er det vedtaget at styrke fælles indsatser på tværs i Københavns Borgerservice, så nu skal bibliotek og borgerservice igen adskilles.

Borgerservice flytter i løbet af december ind i den del af biblioteket, som hidtil har været børnebibliotek. Sundby Bibliotek samles i den del, der hidtil har været borgerservice. Fremover bliver det mere tydeligt, at man skal enten til højre eller venstre ved indgangen, for at finde vej til enten bibliotek eller borgerservice.

Omrokeringen betyder først en lukning af børnebiblioteket i uge 48 og 49, og fra uge 50 og året ud følger resten af biblioteket. Biblioteket åbner igen efter flytningen torsdag 2. januar 2020.

Er man bogsulten, kan man opsøge Christianshavns Bibliotek, Islands Brygge Bibliotek og Bibliotekshuset på Rodosvej, der er de nærmeste andre biblioteker.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Skovfoged Sven Norup ved fugletårnet mellem Aflandshage og Klydesøen.

Skovfogeden guider: Ni gode steder at opleve i gigantiske Naturpark Amager

I næste weekend står programmet på julemarked i Kulturstationen.

Masser af julestemning: Kom til julemarked i Kulturstationen