Juletræstændingen på Frederiksberg Rådhusplads er efterhånden en fast forankret tradition.
Juletræstændingen på Frederiksberg Rådhusplads er efterhånden en fast forankret tradition. - Foto: Martin Sørensen

Snart tændes træet

Så er der sat dato på, hvornår årets juletræ på Frederiksberg Rådhusplads tændes. Lørdag 30. november får borgmester Simon Aggesen (K) hjælp af byens børn til at tænde byens juletræ på Frederiksberg Rådhusplads.

Årets træ er en økologisk rødgran på 18 meter, som er fundet i skoven ved Nødebo og pyntet med LED-lyskæder og stjerne. Simon Aggesen glæder sig til at se alle byens børn og deres voksne til arrangementet:

»Juletræstændingen er en af de helt store begivenheder i byen, og hele min familie glæder sig meget til den store dag. Jeg håber, at alle byens børn har lyst til at hjælpe med at tælle ned, når træet skal tændes.«

Træet tændes klokken 17, men allerede fra klokken 16 kan børnene få varm kakao og gå på opdagelse i de mange boder på pladsen med forskellige aktiviteter. På pladsen sælges brændte mandler i kræmmerhuse, og når træet tændes, deler julenisser godter ud til børnene. Undervejs vil der være musikalsk underholdning på trappen foran rådhuset.

Juletræstænding på Frederiksberg Rådhusplads lørdag 30. november kl. 16.00-17.15.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Forum byder på shoppefest.

Shop amok i Forum

Flere var forbi og tale med Københavns Politi, da de tirsdag havde stillet deres mobile politistation op på Frederiksborgvej.

Politikommissær om Circle K-hjørne: »Det er borgernes hjørne«