Sundhedscentret kan fejre 10 års jubilæum 19. november.FOTO: pr
Sundhedscentret kan fejre 10 års jubilæum 19. november.FOTO: pr - Foto: Martin Sørensen

Fødselsdagsfest i Sundhedscentret

For ti år siden åbnede Frederiksberg Sundhedscenter på Stockflethsvej 4, og det skal da fejres. Jubilæet bliver markeret med åbent hus 19. november kl. 15-17, og alle er velkomne.

Du kan se frem til en festlig eftermiddag med masser af oplevelser i Sundhescentret, hvor du blandt andet kan prøve en cykeltur i virtual reality, høre om de forskellige aktivitets- og kursustilbud og få en snak om sundhed i samtalecafé eller med en af centrets rådgivere.

Borgmester Simon Aggesen (K) lægger vægt på, at Sundhedscenteret ikke bare løfter opgaven med den kommunale genoptræning og rehabilitering, men også fungerer som et kraftcenter for forebyggelse og rådgivning om sundhed:

»Bredden i Sundhedscentrets tilbud og kursusaktiviteter er både stor og vigtig, og aktiviteterne sker ofte i samarbejde med organisationer, foreninger og frivillige. Det har helt sikkert været med til at forme den succes som Sundhedscentret er i dag. Jeg håber derfor, at rigtig mange frederiksbergborgere vil kigge forbi på dagen og være med til at fejre det sunde Frederiksberg.«

Der bliver serveret lagkage, snacks og forfriskninger. hee

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Mads Vinding er klar til at spille bas i Kapernaumskirken søndag 17. november.

Kirke spiller sig igennem søndagen med jazz-marathon

Sankt Jørgens Sø.

DEBAT: Bevar den fine natur i Skt. Jørgens Sø