København Zoo fordobler i år antallet af julelys fra 200.000 til 400.000 lys. ¿Jul i Zoo¿ løber fra 15. november til 31. december.
København Zoo fordobler i år antallet af julelys fra 200.000 til 400.000 lys. ¿Jul i Zoo¿ løber fra 15. november til 31. december. - Foto: Dirk Buhrmann

Zoo julehygger med 400.000 glitrende lys

Igen i år inviterer København Zoo til god, gammeldags jul – nu med 400.000 glitrende julelys.

»Vi bygger oven på sidste års succes og tilføjer helt nye elementer,« lyder det løfterigt fra København Zoos administrerende direktør, Jørgen Nielsen. Han fortsætter:

»Sidste år var det første gang, julen for alvor blev fejret i zoo med juleklip, julemand og julelys. Det skabte en magisk stemning og tiltrak masser af gæster. De fik en bid af den gode, gammeldags jul, som vi alle sammen ved, hvordan ser ud, føles og smager. Den ambition har vi også i år, så jeg glæder mig til at fyre op under julehyggen med gaveværksteder, juleklip, julemand, rensdyr, kvalitetsknas og julelys fra top til tå.«

Zoo-direktøren fortæller, at ambitionen med ’Jul i Zoo’ er at sætte rammerne for en nærværende og helstøbt familieoplevelse i alle ugerne frem mod den store aften.

»Når vi plukker det bedste fra vores katalog af dyreoplevelser, tænder op under madgryderne og tilsætter evergreens fra den traditionelle jul, ja så kan jeg faktisk ikke forestille mig noget bedre sted at fejre ugerne op mod jul,« slutter Jørgen Nielsen.

’Jul i Zoo’ løber fra 15. november til 31. december. Julemanden og julemandens kone tænder julelys fredag 15. november kl. 16.00.

Mød Julemanden i Julemandens Hus hver weekend og Rosa fra Rouladegade på scenen 17. og 24. november samt 8. og 14. december.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Musica Ficta spiller til foredragskoncerten i Sankt Jakobs KirkeFOTO: PR foto

Den danske salmebog fylder 450 år og fejres med foredragskoncert

Særligt den Brune Kødby lider under de mange stofbrugere, der skaber utryghed, smider blodfyldte kanyler, efterlader afføring og har skræmmende opførsel. Nu er 40 aktører i Kødbyen gået sammen for at gøre politikerne opmærksomme på problemernes omfang.

»En enkelt kanyle kan fylde ufattelig meget«