Medejeer af Pasteur Anders Gisselbæk viste i sommer, hvor der var placeret cykler, hvor der sommeren tidligere var udeservering.
Medejeer af Pasteur Anders Gisselbæk viste i sommer, hvor der var placeret cykler, hvor der sommeren tidligere var udeservering. - Foto: Martin Sørensen

R vil stille forslag om udeservering ved vinbar på Trianglen

Som Østerbro Avis tidligere har beskrevet, blev den størstedel af udeserveringen for vinbaren Pasteur sløjfet i år på grund af cykelparkering til den nye metrostation Trianglen.

Dengang lød det, at der ikke kunne gøres noget ved det, inden metroen åbnede. Den er den som bekendt nu, og nu vil de radikale stille forslag til Teknik- og Miljøforvaltningen om, at forvaltningen skal anvise andre placeringer.

»Metroselskabet har opsat over 6.500 nye cykelparkeringspladser i forbindelse med metrobyggeriet – det er vigtigt for at understøtte og udvikle byens cyklisme. Men de 17 cykelparkeringspladser, der har ødelagt udeserveringen på Trianglen, er uhensigtsmæssige. Derfor vil jeg nu bede forvaltningen, om at se på mulighederne for at tage dem ned og komme med forslag til alternative cykelparkeringspladser i området,« siger medlem af borgerrepræsentationen og teknik- og miljøudvalget Mette Annelie Rasmussen (R).

Pasteur har tidligere i Østerbro Avis peget på, at udover mindre omsætning for vinbaren er det også et unikt udendørs sted for østerbroerne, som er blevet frataget med cykelparkering lige netop der.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Papirklip er omdrejningspunkt i ‘Double Happiness’, der udstilles i Rundetaarn.

Kinesisk papirklip møder H. C. Andersen i ny udstilling

Mikkeline Hoffmeeyer og Jan Fønss er glade for Bavnehøj Skole, selv om den trænger til at blive ‘fixet’ for omtrent 140 millioner kroner.

Bavnehøj: Københavns bedste, nedslidte skole