Jørgen Ramskov på sin sidste dag på Radio24syv
Jørgen Ramskov på sin sidste dag på Radio24syv - Foto: Arthur J. Cammelbeck/ Ritzau Scanpix
Sted: in

Like 👍

Mød Radio24syvs direktør og spørg bare

Radio24syv sendte for sidste gang 31. oktober. Gennem alle radioens otte år var østerbroeren Jørgen Ramskov direktør for den offentligt finansierede private taleradio.

Torsdag 14. november klokken 19.30 kan du møde 62-årige Jørgen Ramskov i Villa Kultur på Krausesvej 3 til en snak om mediebranchen, dens udvikling og hans karriere, som inden tiden på Radio24syv har budt på flere chefposter i DR, direktørjob i Det Danske Filminstitut og på Nimbus Film for den journalistuddannede Ramskov. 1. november er han tiltrådt som direktør for Producentforeningen.

Arrangementet er gratis og åbent for alle, men du skal hente din billet her.

Arrangementet er en del af kulturprogrammet ”Fremtidens Kunst-og Kulturskabere”, som er støttet af Det Obelske Familiefond. Med programmet ønsker Villa Kultur at sætte fokus på inspiration, kompetencer og udfoldelsesmuligheder til en karriere for de mange talenter på kunst- og kulturscenen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Der er fundet alvorlige fejl og mangler i sagsbehandlingen og dokumentationen i Frederiksberg Kommunes familieafdeling.

Børne- og ungedirektør fritaget fra tjeneste

Garderne i Livgardens vagtparade skal ud på nye veje.

Højre om: Nu ændrer Livgarden sin rute gennem København