Københavnerne har flittigt benyttet den nye metrolinje.
Københavnerne har flittigt benyttet den nye metrolinje. - Foto: Martin Sørensen

Københavnerne har taget godt imod Cityringen

Københavnerne og frederiksbergborgerne har taget godt imod hovedstadens nyåbnede metro, M3, der åbnede søndag 29. september.

Der var således mere end fire millioner passagerer, der brugte Cityringen til at komme hurtigere og nemmere rundt i byen i oktober måned, oplyser Metroselskabet.

I samme periode lå den såkaldte driftsstabilitet på 97,5 procent. Det svarer til, at godt og vel 333.200 af de i alt 341.760 afgange gik til tiden. På M1 og M2 gik 99,3 procent af afgangene til tiden.

Den nye metrolinje har desuden haft en positiv effekt på metrolinjerne M1 og M2, der satte passagerrekord i oktober måned med 6,3 millioner rejsende.

Det samlede passagertal for hele metroen nåede dermed i den første måned efter Cityringens åbning op på 10,4 millioner passagerer, inklusiv de passagerer, der skifter mellem M1/M2 og M3.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Forestillingen ‘Dit Blik Mit Syn’ spiller i øjeblikket på Glad Teater.

Glad Teater får arbejdsro et år mere

Der er fundet alvorlige fejl og mangler i sagsbehandlingen og dokumentationen i Frederiksberg Kommunes familieafdeling.

Børne- og ungedirektør fritaget fra tjeneste