Papirklip er omdrejningspunkt i ‘Double Happiness’, der udstilles i Rundetaarn.
Papirklip er omdrejningspunkt i ‘Double Happiness’, der udstilles i Rundetaarn. - Foto: PR

Kinesisk papirklip møder H. C. Andersen i ny udstilling

Hvis du vil opleve kinesisk papirklip inspireret af H. C. Andersen i samspil med urban dans og streetart-kultur, kan du tage ind og se udstillingen ’Double Happiness’, som åbner 16. november. Udstillingen er skabt af instruktør og koreograf Steen Koerner og komponist Yo Akim.

Udstillingens titel kommer fra det kinesiske skrifttegn for dobbelt glæde, der bruges som lykønskning til bryllupper og til nytår, hvor det klippes ud i kulørt papir og hænges op alle vegne som et fælles ønske om gensidig lykke.

Der er skrevet syv sange specielt til udstillingen, som er indspillet af danske sangerinder, blandt andet Karen Mukupa, Lucy Love og Nina Forsberg.

Udstilling. Rundetaarn Købmagergade 52A, 1150 København K. Åbent 16. november 2019 – 12. januar 2020, klokken 10-18 alle dage (tirsdage og onsdage klokken 10-21). Entré 25 kroner, 5 kroner for børn.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Harrison Ford spillede filmens hovedrolle tilbage i 1982.

Guf til Blade Runner-fans: Fremtiden er landet

Medejeer af Pasteur Anders Gisselbæk viste i sommer, hvor der var placeret cykler, hvor der sommeren tidligere var udeservering.

R vil stille forslag om udeservering ved vinbar på Trianglen