Inge og Ebbe Larsens bil efter påkørslen.
Inge og Ebbe Larsens bil efter påkørslen. - Foto: Privat

Sur 😠 Ked 😭 Like 👍

Bilulykke: Tak for hjælpen

Inge og Ebbe Larsen

Kongensvej 32

Søndag 10.november kørte min hustru og jeg over for grønt lys i krydset Dalgas Boulevard/Kronprinsensvej, pludselig kommer en bil med stor fart fra Roskildevej, kører over for rødt lys og rammer vores bil i højre side, hvorved døren bliver mast ned over mig på passagersædet.

Venlige mennesker hjalp og med at ringe 112 og da man af alarmen fik indtryk af, at jeg sad fastklemt uden mulighed for at komme fri udløste det en større udrykning af bjærgningskørertøjer, tre ambulancer og meget politi.

Heldigvis viste røntgen billeder ingen tegn på knoglebrud.

Formålet med dette læserbrev, ud over at takke for en effektiv, professionel og venlig assistance fra Frederiksberg Beredskab, politi og personalet på Bispebjerg Hospital, er at gøre opmærksom på det farlige vejkryds, hvor man næsten dagligt kan opleve, at bilisterne sætter fuld fart på op mod krydset og smutter over for gult/rødt lys.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Landskabsarkitekt Ulrik Kuggas (th.) og ingeniør Jens Hansen forklarer.

Sydhavnere strømmede til skybrudsfest i gråvejret

Harrison Ford spillede filmens hovedrolle tilbage i 1982.

Guf til Blade Runner-fans: Fremtiden er landet