Harrison Ford spillede filmens hovedrolle tilbage i 1982.
Harrison Ford spillede filmens hovedrolle tilbage i 1982. - Foto: Udklip fra plakat

Guf til Blade Runner-fans: Fremtiden er landet

November 2019 er noget helt særligt for fans af science fiction-filmen ’Blade Runner’ fra 1982. Filmens handling er nemlig sat til at foregå i en dystopisk fremtidsversion af Los Angeles, og tidspunktet for handlingen er netop november 2019.

Derfor hylder Christianshavns Bibliotek kultfilmen med en salon, der bliver afholdt torsdag 14. november kl. 19, hvor bibliotekar og kulturformidler Laura Noszczyk dykker ned i filmens univers.

Til salonen skal deltagerne lytte til musikken, se klip fra filmen og høre om Philip K. Dicks bogforlæg ’Do Androids Dream of Electric Sheep’. Laura Noszczyk vil desuden fortælle deltagerne om filmens location, arkitektur, kostumer og se nærmere på opfølgeren fra 2017.

Du kan selv bidrage til den dystopiske stemning og klæde dig ud som en replikant eller som hovedpersonen Rick Deckard. Det er gratis at deltage, og hvis du vil sikre dig en plads, kan du hente billetter på billetto.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Inge og Ebbe Larsens bil efter påkørslen.

Bilulykke: Tak for hjælpen

Papirklip er omdrejningspunkt i ‘Double Happiness’, der udstilles i Rundetaarn.

Kinesisk papirklip møder H. C. Andersen i ny udstilling