- Foto: Tegning: Byggekontoret på Christiania

Cykelsti på Christiania lukket en uge

En bid af cykelstien, der går fra Kløvermarken igennem Christiania og videre til Inderhavnsbroen, skal have ny belægning og bliver derfor lukket midlertidigt for cykeltrafikken, oplyser Christianias Byggekontor.

Fra i dag fredag 8. november og til fredag 15. november er cykelstiens indgang fra Kløvermarken til Christiania lukket ved Parthenon/ Multihuset, Refshalevej 6. Arbejdet starter ved pullertindgangen ved Refshalevej 6, og der er sat plakater op om lukningen ved Kløvermarken og Refshalevej.

Byggekontoret beklager generne, »men stien bliver fin,« lover kontoret.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Platanvej står over for forandringer.

DEBAT: Opråb til politikerne om Platanvej

Gadenetværket til et møde om H.C. Ørsteds Vej.

Kom til gademøde om H.C. Ørsteds Vej