Buchhaves Møbelmageri specialiserer sig blandt andet i snedkerkøkkener.
Buchhaves Møbelmageri specialiserer sig blandt andet i snedkerkøkkener. - Foto: PR

Vestjysk møbelsnedkeri åbner showroom

De sidste 22 år har Lisbeth Buchhave drevet et lille møbelmageri i den vestjyske by Tvis. Buchhaves Møbelmageri hedder forretningen, og da hun startede, troede ingen, at det ville komme til at løbe rundt – men det gjorde det.

Især sjællandske kunder viste sig at være særligt interesserede i Lisbeths lille møbelmageri, der hovedsageligt beskæftiger sig med landkøkkener og snedkerkøkkener.

»Da jeg åbnede snedkerværksted i 1997, sagde alle: Det kommer aldrig til at gå, du får ingen til at køre helt ud på Morrevej for at købe noget, men det gider sjællænderne altså godt,« siger Lisbeth Buchhave til Dagbladet Holstebro.

Derfor har møbelsnedkeren koncentreret al sin markedsføring på Sjælland, og nu åbner hun altså et showroom midt på Frederiksberg.

Buchhaves Møbelmageris showroom ligger på H. C. Ørstedsvej 10C, 1879 Frederiksberg og holder døgnåbent. Hvis nogle vil ind og se det, kan Lisbeth låse op hjemmefra Morrevej i Tvis.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Billedkunstneren Mette Hannemann viser det høje maleri frem af damen. Værket er faktisk 240 cm højt.

Udstilling: »Det er en blanding af værker, der fortæller om mit univers lige nu«

Bazaren, der afholdes hvert år i november, foregår i Sognegården, som til daglig er centrum for et broget liv, herunder foredragsaftener, musik- og sangaftener og møder for ældre.

Kom til bazar og støt et godt formål