Bazaren, der afholdes hvert år i november, foregår i Sognegården, som til daglig er centrum for et broget liv, herunder foredragsaftener, musik- og sangaftener og møder for ældre.
Bazaren, der afholdes hvert år i november, foregår i Sognegården, som til daglig er centrum for et broget liv, herunder foredragsaftener, musik- og sangaftener og møder for ældre. - Foto: FOTO: PR FOTO

Kom til bazar og støt et godt formål

Lørdag 9. og søndag 10. november omdannes sognegården i Sankt Jakobs Kirke endnu engang til en livlig bazar, hvor der blandt andet er loppemarked, tombolaer, købsboder, restaurant og pandekagebod. Der vil være timelodtrækninger og auktion, og på første sal befinder sig konditoriet, hvor der er mulighed for en kop kaffe og et stykke kage.

Det er Menighedsplejen, FDF og De grønne pigespejdere der går sammen denne weekend, for at skaffe penge til det kommende års frivillige arbejde i sognet, samt til jule- og sommerferiehjælp til trængende

Bazar i Sankt Jakobs Kirke, Østerbrogade 59, 2100 København, lørdag 9. november klokken 10-17 og søndag 10. november klokken 11-17.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Buchhaves Møbelmageri specialiserer sig blandt andet i snedkerkøkkener.

Vestjysk møbelsnedkeri åbner showroom

Game er opstartet i Mjølnerparken.

Mjølnerparken: Gratis fodboldtræning for piger