Gavlmaleriet på Platanvej indvies fredag 8. november kl. 14.30.
Gavlmaleriet på Platanvej indvies fredag 8. november kl. 14.30. - Foto: Bo Børresen

Kom til indvielse af gavlmaleri

Fredag 8. november kl. 14.30 indvies gavlmaleriet ’Børsherren’ på Platanvej (hjørnet af Vesterbrogade).

’Børsherren’ er i sin tid skabt af bysbarnet og kunstneren Storm P. Det viser en fornem herre, der i sin iver efter af følge aktiekurserne spadserer gennem parken med næsen i en avis og uden blik for den omgivende natur.

Alle er velkomne til at deltage i indvielsen af gavlmaleriet. Der vil blive serveret en let forfriskning. Borgmester Simon Aggesen (K) glæder sig:

»Det nye gavlmaleri har en prominent placering i byen, og jeg synes, valget af kunstner og motiv er helt rigtigt. Jeg glæder mig meget til at se det færdige maleri.«

Det er kultur- og fritidsudvalget, der godkender nye gavlmalerier, og udvalgsformand Nikolaj Bøgh (K) ser frem til at forestå indvielsen af det nye maleri:

»Gavlen på Platanvej er en af i alt tre nye gavlmalerier med Storm P.-motiver, som er på vej på Frederiksberg (de to andre er på Helge Rodes Allé, red.). Storm P. er jo en slags huskunstner for byen, og jeg er glad for, at vi kan hylde ham på denne måde.«

Gavlmaleriet på Platanvej er finansieret af Andelsboligforeningen Vesterbrogade 162/Platanvej 32 med støtte fra Frederiksberg Kommunes pulje til gavlmalerier.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Sammen med astrofysiker Tina Ibsen kan du 17. november se op mod 20 stjerneskud i timen.

Oplev meteorsværm med astrofysiker

Københavnerne har flittigt benyttet den nye metrolinje.

Københavnerne har taget godt imod Cityringen