Billederne viser bilen inden tyveriet
Billederne viser bilen inden tyveriet - Foto: Fra Københavns Politi

Opdateret: Efterlyst bil fundet afbrændt. Politiet søger stadig vidner

(OPDATERET onsdag 6. november kl. 18.38) Københavns Politi efterlyste i går eftermiddags vidner, der har set en hvid Seat Leon Van 2,0 TSI med registreringsnummer BF 23 312. Bilen sættes i forbindelse med sprængningen i en vandpibecafé på Amagerbrogade 213 natten til 14. oktober.

I går tirsdag kl. cirka 21 modtog politiet en anmeldelse om en bilbrand på Brandhøjgårdsvej i Reerslev ved Hedehusene. Politiet har konstateret, at det var den efterlyste bil, der var udbrændt. Bilen var monteret med nummerplader fra en anden stjålet bil. Branden efterforskes som påsat.

Københavns Politi vil fortsat gerne i kontakt med borgere, der har set bilen i hele perioden fra den blev stjålet og indtil i går. Bilen blev stjålet natten mellem 4. og 5. oktober fra en parkeringsplads ved Bymuren 171 i Hvidovre. Desuden ønsker politiet at høre fra vidner, der har oplysninger om, hvem der har kørt i bilen efter tyveriet. Politiet mistænker, at gerningsmændene bag sprængningen på Amagerbrogade 213 kørte i bilen til og fra gerningsstedet.

Har du oplysninger i sagen, så kontakt Københavns Politi på telefon 1-1-4.

Billederne viser bilen inden tyveriet.

– Foto: Fra Københavns Politi

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Der er gang i penslerne hjemme hos Simon Bang.

Et fravalg der blev et valg – Simons skæbne som kunstner

‘Som en der selv er andelshaver på Nørrebro i en andelsforening, der er steget en del i pris som følge af de nye vurderinger, forstår jeg alligevel godt bekymringen blandt dem, der ser deres friværdi i frit fald. Jeg har de seneste uger også selv drømt om, hvad jeg skal bruge mine penge på, når jeg engang får solgt min andelsbolig’, skriver Sebastian Lukas Bych.

Bolighajer og boliglejere – foren jer