23. november er det atter tid til at bytte til nyt, når Valby Lokaludvalgs Miljøgruppe inviterer til deres populære byttemarked i Valby Kulturhus.
23. november er det atter tid til at bytte til nyt, når Valby Lokaludvalgs Miljøgruppe inviterer til deres populære byttemarked i Valby Kulturhus. - Foto: PR-Foto

Byttemarked: Giv hvad du kan undvære – tag hvad du kan bruge

Så er det tid til at dykke ned i gemmerne og rydde ud i de gamle ting, du ved, du ikke vil savne. 23. november inviterer Valby Lokaludvalgs miljøgruppe nemlig til deres store årlige byttemarked, hvor alt er ganske gratis.

Rimer dit liv også på rodeskuffe, gemme-væk-skab eller kaotisk kælderrum, så er det bare om at få kigget gemmerne igennem . Der er stadig et par uger til, men når kalenderen skriver 23. november, inviterer Valby Lokaludvalgs miljøgruppe nemlig atter til deres traditionsrige byttemarked i Valby Kulturhus.

Her tænker du måske, hvad forskellen er på et byttemarked og et almindeligt loppemarked, og svaret er simpelt, på byttemarkedet er alt gratis. Du medbringer, hvad du kan undvære og tager, hvad du kan bruge.

Næsten alt kan byttes

Tøj, sko, bøger, køkkenting, legetøj, dimser, dutter og alskens dimseri. Næsten alt kan byttes, når bare du medbringer brugbare ting, som ikke er i stykker. Større møbler og hårde hvidevare er dog heller ikke velkomne

Byttemarkedet åbner klokken 11.00 og varer til klokken 15.00. I det tidsrum dukker du bare op med dine bytbare ting. Når du ankommer, bliver dine medbragte ting vejet, så miljøgruppen kan se, hvor mange potentielle kilo skrald, byttemarkedet sparer miljøet for.

Herefter går du hen og stiller dine ting op på de opstillede borde, og så er det ellers bare at gå på opdagelse i alle de gratis glæder.

De ting, der måtte være tilbage ved lukketid, vil blive doneret til velgørende formål eller stillet ud i lokaludvalgets bytteøer ved Langgade Station eller foran Valby Bibliotek.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Det er her på Troels-Lunds Vej, at de 200 plejeboliger kombineret med et klubhus til FB skal ligge.

Så er der grabbet hul

Der er gang i penslerne hjemme hos Simon Bang.

Et fravalg der blev et valg – Simons skæbne som kunstner