Ishtar Mad hører til i Korsgadehallen.
Ishtar Mad hører til i Korsgadehallen. - Foto: FOTO: Martin Sørensen.

Almaprisen uddeles til en kvinde med anden etnisk baggrund

Almaprisen skal endnu engang uddeles lørdag 9. november klokken 9.30 til 14.00 på Hotel Comwell i Holte. Det er foreningen Verdens Kvinder, der står bag prisen, der hvert år går til en kvinde med anden etnisk baggrund end dansk, og som har gjort et godt stykke arbejde i Danmark. Første gang prisen blev uddelt var i 2017, hvor modtager af Almaprisen var Manal Jacob. Manal Jacob fik prisen for sit store formidlingsarbejde med indvandrerkvinder fra forskellige etniske grupper og religionsforhold. Hun modtog den også for at have udfordret faktum, at ledere af store integrationsprojekter altid er etniske danskere, og så har hun været en hjørnesten i foreningen “Ishtar – De Etniske Rødstrømper”, som har udviklet sig til en social-økonomisk virksomhed.

Modtager af Almaprisen findes 9. november. Manal Jacob, der står bag ’Ishtar – De etniske Rødstrømper’, har tidligere modtaget prisen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
17. november fylder Tivoli Food Hall to år, og det fejres på forskud med det nye koncept Smag på Tivoli Food Hall 9. og 10. november.

Spis dig gennem alle verdensdele i Tivoli Food Hall

Hovedstadens Beredskab har tidligere holdt bootcampen med succes

20 heldige unge kan komme på brandkadet Bootcamp