Hovedstadens Beredskab har tidligere holdt bootcampen med succes
Hovedstadens Beredskab har tidligere holdt bootcampen med succes - Foto: PR foto

20 heldige unge kan komme på brandkadet Bootcamp

Har du en brandmand i maven? Kunne du godt tænke dig at være brandmand for en weekend? Så læs med her!I weekenden fra 23.-24. november holder Hovedstadens Beredskab bootcamp for unge mennesker, der tør kaste sig ud i røgdykkerbanen og tør at komme op i brandbilens 30 meter høje stige.Drenge og piger mellem 12 og 16 år kan søge om denne sjældne mulighed for at prøve kræfter med, hvordan det er at træne og arbejde som en rigtig brandmand. De unge deltagere får mulighed for at slukke ildebrande, redde liv og prøve en masse af de samme øvelser, som brandfolkene laver. Deltagerne skal spise sammen og overnatte på brandstationen, og hvem ved – måske går brandalarmen i gang. Der er lagt op til en weekend fuld af brandøvelser, men også med plads til en masse hygge. »For unge, som har mod på at blive udfordret, er det en ret unik mulighed for at prøve, hvad det sige at være brandmand eller -kvinde. Og med vores dygtige kadetter som instruktører bliver det helt sikkert både sjovt og lærerigt,« siger Jimmy Frøsig, der er faglig ansvarlig og instruktør i Hovedstadens Beredskab.

Hvis du ønsker at være én af de 20 unge, der får muligheden for at deltage, skal du sende en ansøgning hurtigst muligt. Er du i tvivl om noget, kan du ringe til instruktør Jimmy Frøsig på tlf. 21 25 94 82. Læs mere om bootcampen og ansøg på hbr.dk/arrangement/bootcamp-med-ungdomsbrandkorpset/. Bootcampen foregår på Tomsgården Brandstation på Frederikssundsvej 83B i Nordvest.

Det hele begynder 23. november klokken 9 og slutter 24. november klokken 15. Du kan sagtens deltage i bootcamp uden at overnatte. Drenge og piger sover adskilt. Der er mad og drikke hele døgnet, og der er halal.

De unge deltagere får mulighed for at prøve kræfter af med rigtige brandøvelser.

De unge deltagere får mulighed for at prøve kræfter af med rigtige brandøvelser. – Foto: PR foto

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Ishtar Mad hører til i Korsgadehallen.

Almaprisen uddeles til en kvinde med anden etnisk baggrund

Leon Kofoed gør sig klar til sit livs udfordring, hvor han kaster sig ud fra luftballonen.

Leons højdeskræk dinglede i et 50 meter langt reb fra en luftballon