17. november fylder Tivoli Food Hall to år, og det fejres på forskud med det nye koncept Smag på Tivoli Food Hall 9. og 10. november.
17. november fylder Tivoli Food Hall to år, og det fejres på forskud med det nye koncept Smag på Tivoli Food Hall 9. og 10. november. - Foto: FOTO: PR foto.

Spis dig gennem alle verdensdele i Tivoli Food Hall

I anledning af at Tivoli Food Hall fylder 2 år, bydes der på et helt nyt koncept. 9. og 10. november er første weekend, du kan prøve det. Det hedder ’Smag på Tivoli Food Hall’ og er en unik mulighed for at smage sig igennem Food Hallens mangfoldighed af lækker mad, hvor man næsten kommer hele verden rundt på mindre end en dag. Man kan nemlig smage alt fra dansk smørrebrød, over japansk sushi, til marokkansk fladbrød. Med et smagskort kan man i alt besøge 12 forskellige steder. Det er nok til at mætte en sulten type. Man er også velkommen til at dele smagskortet med en. Prisen for smagekortet er 315 kroner, og det kan kun indløses 9. og 10. november. Kortet kan købes i Tivolis webshop.

’Smag på Tivoli Food Hall’ 9. og 10. november. Pris: 315 kroner. Billet kan købes på Tivolis Webshop.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Budgetforlig: Dragør skal spare og tager et lån til kommunekassen

Ishtar Mad hører til i Korsgadehallen.

Almaprisen uddeles til en kvinde med anden etnisk baggrund