Mere end 80 sangere er med, når Birkerødkoret opfører Johannes Brahms, Ein deutsches Requiem, i Helligaandskirken på Strøget og i Mantziussalen i Lindevang Kirke.
Mere end 80 sangere er med, når Birkerødkoret opfører Johannes Brahms, Ein deutsches Requiem, i Helligaandskirken på Strøget og i Mantziussalen i Lindevang Kirke. - Foto: FOTO: PR.

Oplev skøn kormusik når Brahms elskede Requiem opføres af kæmpe kor

Birkerødkoret synger populært korværk søndag 10. november samt lørdag 16. november i henholdsvis Helligaandskirken og Lindevang Kirke. Det drejer sig om Brahms ’Ein deutsches Requiem’, som blev nummer to på listen, da P2 for nylig bad lytterne om at kåre den skønneste kormusik. Det er et inderligt og meget personligt stykke sørgemusik. Netop den inderlige side af værket er fremtrædende i den kommende koncert, hvor værket opføres i en kammermusik-version for kor, to solister, firhændigt klaver og pauker. Her får den tydelige dialog mellem klaveret og koret værket til at klinge anderledes og kaster lys på mere skjulte sider af det smukke værk. Solisterne er Iben Silberg, sopran, og Teit Kanstrup, baryton. Ved flyglet sidder Jørgen Ellegård Frederiksen og Susanne Skov. Paukisten er Nicola Carrara og den musikalske ledelse står Torben H.S. Svendsen for. Billetter til koncerten koster 100 kroner. Koncerten afholdes i Helligaandskirken, Niels Hemmingsens Gade 5, søndag 10. november klokken 16.00, og 16. november klokken 16.00 i Lindevang Kirke, Hattensens Alle 12. Billetter koster 100 kroner og kan købes i døren eller på Billetto.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Byggefeltet for Vejlandskvarteret er indtegnet med hvidt.

Borgmester: Demokratisk underskud i politisk behandling af fælledbyggeriet

Terrænformand Jens Thorsen er manden med nøglerne.

Et hospital under overfladen