Publikum skal sammen med øl-guru Carsten Berthelsen smage sig igennem Berthelsens fem danske favoritøl.
Publikum skal sammen med øl-guru Carsten Berthelsen smage sig igennem Berthelsens fem danske favoritøl. - Foto: Pressefoto

Ny lokal ølfestival sikrer sig stort hovednavn

Danmarks største øl-guru, Carsten Berthelsen, bliver et af de helt store trækplastre, når ’Nordvest Ølfestival’ ser dagens lys lørdag 23. november.

Forfatter og foredragsholder Carsten Berthelsen vil sammen med publikum smage sig igennem Carsten Berthelsens fem danske favorit-øl og undervejs tale med publikum om, hvorfor netop disse fem øl er favoritterne.

»Det er et scoop, at vi har fået lokket Carsten Berthelsen med til vores første ølfestival i Nordvest. Det er vi meget stolte over,« siger Benjamin Press fra Nordvest Ølbar, der sammen med ’Tribeca Beer & Pizza Lab’ og Nørrebro/Nordvest Bladet arrangerer Nordvest Ølfestival 2019.

Hvem skal være årets hånd- og mikrobrygger?

Udover ølsmagningen med Carsten Berthelsen vil festivalen blandt meget andet byde på foredrag om øllets lokale historie ved Uwe Brodersen, øl-quiz med flotte præmier, ølsmagninger med Ugly Duck, samt – ikke mindst – kåringen af årets lokale hånd- og mikrobrygger. Indtil nu er der fem lokale bryggere, der er sluppet igennem nåleøjet til konkurrencen, hvor de fremmødte smager og stemmer på de lokale bryg. Sidste frist for at byde ind med sin lokale bryg er mandag 11. november på mail:

Billetter til Nordvest Ølfestival 2019 kan købes via:

www.lokaleoplevelser.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Se gadefotografier fra Københavns gader.

Gadefotografier i ny udstilling

Trioen T3iO spiller kammermusik til koncerten i Taksigelseskirken. FOTO: Kirstin Bohn Christiansen

Oplev kammermusik på søndag