Godt nyt til de små læseheste, der nu kan se frem til bedre faciliteter på BIBLIOTEKET Rentemestervej.
Godt nyt til de små læseheste, der nu kan se frem til bedre faciliteter på BIBLIOTEKET Rentemestervej. - Foto: Martin Sørensen

Godt nyt til små læseheste: Børnebibliotek på Rentemestervej får et løft

Snart kan børnebiblioteket på Rentemestervej se frem til en mindre make-over.

Børnebiblioteket er nemlig ét blandt seks af kommunens børnebiblioteker, som der er afsat i alt tre millioner kroner til. Der er afsat en halv million kroner til at forbedre BIBLIOTEKET Rentemestervej.

Det er netop blevet besluttet af Kultur- og Fritidsudvalget, der har valgt at opgradere seks af de populære, men slidte børnebiblioteker i løbet af 2020 og 2021.

Her vil Københavns Kommune forsøge at tænke temaer som læselyst, sproglig udvikling og en legende tilgang ind i indretningen af de nye børnebiblioteker.

Indretningen af de nye børnearealer trækker desuden på erfaringer fra den nyeste forskning og formidling af fysiske børnebøger, som også benyttes i indretningen af Hovedbibliotekets kommende børneetage.

De seks børnebiblioteker lukker på skift i tre måneder, mens forbedringerne står på. Man vil dog stadig kunne benytte de resterende dele af bibliotekerne.

Udover BIBLIOTEKET Rentemestervej er det Østerbro Bibliotek, Kulturstationen Vanløse, Sundby Bibliotek (Kvarterhuset), Vesterbro Bibliotek og Ørestad Bibliotek, som skal renoveres.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Lokaldudvalgsformand Allan Marouf på Østerbrogade

Østerbro Avis 90 år: Lokaludvalgsformand: Avisen var min vej ind i lokalpolitik

Godt nyt til de små læseheste, der nu kan se frem til bedre faciliteter på børnebiblioteket i Kulturstationen Vanløse.

Godt nyt til små læseheste: Børnebibliotek i Vanløse får et løft