Godt nyt til de små læseheste, der nu kan se frem til bedre faciliteter på børnebiblioteket i Kulturstationen Vanløse.
Godt nyt til de små læseheste, der nu kan se frem til bedre faciliteter på børnebiblioteket i Kulturstationen Vanløse. - Foto: Martin Sørensen

Godt nyt til små læseheste: Børnebibliotek i Vanløse får et løft

Snart kan børnebiblioteket i Kulturstationen Vanløse se frem til en mindre make-over.

Børnebiblioteket er nemlig ét blandt seks af kommunens børnebiblioteker, som der er afsat i alt tre millioner kroner til. Der er afsat en halv million kroner til at forbedre biblioteket i Kulturstationen Vanløse.

Det er netop blevet besluttet af Kultur- og Fritidsudvalget, der har valgt at opgradere seks af de populære, men slidte børnebiblioteker i løbet af 2020 og 2021.

Her vil Københavns Kommune forsøge at tænke temaer som læselyst, sproglig udvikling og en legende tilgang ind i indretningen af de nye børnebiblioteker.

Indretningen af de nye børnearealer trækker desuden på erfaringer fra den nyeste forskning og formidling af fysiske børnebøger, som også benyttes i indretningen af Hovedbibliotekets kommende børneetage.

De seks børnebiblioteker lukker på skift i tre måneder, mens forbedringerne står på. Man vil dog stadig kunne benytte de resterende dele af bibliotekerne.

Udover Kulturstationen Vanløse er det Østerbro Bibliotek, BIBLIOTEKET Rentemestervej, Sundby Bibliotek (Kvarterhuset), Vesterbro Bibliotek og Ørestad Bibliotek, som skal renoveres.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Godt nyt til de små læseheste, der nu kan se frem til bedre faciliteter på BIBLIOTEKET Rentemestervej.

Godt nyt til små læseheste: Børnebibliotek på Rentemestervej får et løft

Godt nyt til de små læseheste, der nu kan se frem til bedre faciliteter på børnebibliotekerne i Sundby og Ørestad.

Godt nyt til små læseheste: Børnebiblioteker får et løft til en million