Henning Olsson var blandt andet formand for Presselogen på Borgen i 10 år. FOTO: PR FOTO.
Henning Olsson var blandt andet formand for Presselogen på Borgen i 10 år. FOTO: PR FOTO.

Ny seniorforening på Frederiksberg inviterer til spændende foredrag

Tirsdag 5. november starter en ny forening for seniorer op, på Frederiksberg. Der er i denne forbindelse foredrag med journalist og tidligere Christiansborg-redaktør for DR, Henning Olsson. Alle er velkommen, og arrangementet er gratis. Det afholdes på Dirch Passers Alle 2 og starter klokken 13.00. Henning Olsson er en garvet reporter, der vil fortælle om sit liv på Christiansborg. Foredraget vil omhandle journalistik og politik, og en periode der ændrede meget i vores samfund.

Foredrag med Henning Olsson tirsdag 5. november, klokken 13.00-15.00, i Den Gule Villa på Dirch Passers Alle 2, Frederiksberg. Der er gratis adgang, samt kaffe og kage. Tilmelding foregår via SMS eller opkald til Line Andersen, på telefon 52 41 04 42, senest 1. november.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Lyset fra København Zoos tårn generer Margrethe Reitov.

Zootårnets lys generer

Ny nøgle-app er klar til at blive brugt i hele byen.

Nu kan hjemmeplejen låse døre op med mobilen