Visitationszonen blev etableret 16. september for at skabe tryghed for borgerne i området.
Visitationszonen blev etableret 16. september for at skabe tryghed for borgerne i området. - Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau/Scanpix

Like 👍

Bander holdes i kort snor: Visitationszone forlænget igen

Københavns Politi forlænger den nuværende visitationszone med yderligere to uger, til mandag 11. november klokken 18.00. Visitationszonen forlænges da det fortsat vurderes, at to kriminelle grupperinger er i konflikt med hinanden.

Visitationszonen omfatter et område, der er afgrænset af: Nørrebrogade, Fælledvej, Nørre Alle, Universitetsparken, Lersø Parkallé, Tuborgvej, Tomsgårdsvej, Frederikssundsvej, Nordre Fasanvej, Hillerødgade og Nørrebrogade. Københavns Vestegns Politi og Midt- og Vestsjællands Politi har samtidig forlænget deres visitationszoner.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

»Julefesten er en stor fornøjelse, og vi glæder os til igen i år at byde velkommen til mennesker, som ellers ville være alene i julen,« fortæller Emilie Schapira, som koordinerer julefesten.

Stor julefest for ensomme i hovedstaden

Sidste år var 423 elever fra Frederiksberg med til at samle ind.

Omvendt jul til fordel for verdens børn