»Julefesten er en stor fornøjelse, og vi glæder os til igen i år at byde velkommen til mennesker, som ellers ville være alene i julen,« fortæller Emilie Schapira, som koordinerer julefesten.
»Julefesten er en stor fornøjelse, og vi glæder os til igen i år at byde velkommen til mennesker, som ellers ville være alene i julen,« fortæller Emilie Schapira, som koordinerer julefesten. - Foto: FOTO: PR FOTO.

Stor julefest for ensomme i hovedstaden

Røde Kors Hovedstaden inviterer til julefest 24. december, hvor frivillige sørger for en god eftermiddag for alle. Festen foregår i dagstimerne, og man kan søge om en plads, hvis man ønsker at deltage.

Det er mere end 40 år siden, Røde Kors Hovedstadens frivillige begyndte at holde julefest for ensomme. De seneste 15 år er festen blevet holdt i Codanhus, hvor der er plads til i alt 240 gæster, som 60 engagerede frivillige hygger om.

Julen er hjerternes fest, men hvis du ikke har nogen at dele den med, kan det også være en særligt ensom tid.

Julefesten foregår i Codanhus, 24. december, og man kan søge om en plads, ved at kontakte Røde Kors Hovedstaden på mail hovedstaden@rødekors.dk eller telefon 38 33 64 00.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Skak for sjovs nykårede københavnsmestre, Asbjørn Vesterkær Slavensky (t.v.) og Leonard Samoilenko.

To gange KM-guld til ‘Skak for sjov’

Visitationszonen blev etableret 16. september for at skabe tryghed for borgerne i området.

Bander holdes i kort snor: Visitationszone forlænget igen