Jul i Tivoli varer fra 16. november til 5. januar
Jul i Tivoli varer fra 16. november til 5. januar - Foto: Lasse Salling

Lige til Instagram: Tivoli får juletræ dækket med 3.000 ægte krystaller

Til årets julesæson indgår Tivoli en strategisk aftale med smykkeproducenten Swarovski. Partnerskabet resulterer blandt andet i et 10 meter højt juletræ foran Nimb svøbt ind i 3.000 krystaller til en værdi af over 1 million kroner. Tivoli bliver Swarovskis største juleshow i Norden nogensinde. Smykkeproducenten har tidligere udstillet krystaldækkede juletræer – blandt andet foran Rockefeller Center i New York, Hovedbanegården i Zurich, Paris og i Galleria Vittorio Emanuelle ll i Milano. »Samarbejdet med Swarovski falder godt i tråd med de kvalitetsoplevelser, som Tivoli gerne vil betage sine gæster med. For både Swarovski og Tivoli er der et stort potentiale i samarbejdet. Vi er overbeviste om, at rigtig mange af gæsterne til Jul i Tivoli får et foto af dem selv og juletræet med hjem på kamerarullen til deres julehilsen på Instagram,« siger Tivolis direktør Lars Liebst.

Jul i Tivoli kan opleves fra 16. november til 5. januar 2020.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
En stor del af Ørestad Bibliotek bliver omdannet til blomstereng, hvor insekter kan bo.

Workshop for børn: Lav dine egne insekter

Jubel over Rosa Elisabeth Horskjærs flotte mål til 1-1.

Drømmemål da B.93‘s kvinder spillede uafgjort