Flere beboere i Vanløse har følt sig utrygge efter blandt andet eksplosionen på Jyllingevej.
Flere beboere i Vanløse har følt sig utrygge efter blandt andet eksplosionen på Jyllingevej. - Foto: FOTO: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Er du utryg? Så tag med nærpolitiet på en lille gåtur i Vanløse

Er du også utryg efter de to eksplosioner og hærværk i Vanløse?

Så tag med på en tryghedsvandring med nærbetjentene i Vanløse.

Forebyggerne vil lede gåturene og blandt andet fortælle om, hvad man både som borger og butiksindehaver kan gøre for at mindske risikoen for indbrud i sit hjem, men vil også indbyde til en dialog om, hvordan trygheden generelt kan højnes i området.

Der er to gåture: Tirsdag 29. oktober klokken 18 med mødested og afgang fra Café Vik, Ålekistevej 96 (rute: Ålekistevej 96, Bogholder Alle, Jydeholmen, Jernbane alle, Vanløse torv) og torsdag 31. oktober klokken 18 med mødested og afgang fra Jyllingevej 73 ved Pizza 73 (rute: Jyllingevej 73, Støvringvej, Børglumsvej, Bygholmvej, Herlufsholmvej, vVanløse torv)

Begge dage afsluttes ved Vanløse Torv, hvor den mobile politistation vil være opstillet fra klokken 16.30. Man er som borger også velkommen til alene at komme forbi den mobile politistation, hvis man ikke har mulighed for at deltage på gåturen.

På begge ture samt ved den mobile politistation vil vores nærbetjente være til stede. Flere af dem er med i Din Betjent-ordningen og er tilknyttet områder i Vanløse.

Din Betjent er en ordning, hvor Københavns Politikreds er inddelt i en række mindre områder og hvor hvert område så har en eller flere nærbetjente tilknyttet. Det betyder, at de betjente har et særligt godt kendskab til området og til dets borgere, institutioner etc.

Carsten Reenberg, leder af nærpolitiet i Nordvest er en af initiativtagerne til gåturene:

»Vi har fået et par henvendelser fra borgere, som ønsker, at vi holder et arrangement, hvor vi fortæller om, hvordan vi og borgerne i samspil kan øge trygheden lokalt i områder af Vanløse. Det deltager vi naturligvis meget gerne i og derfor har vi arrangeret de her to gåture, som vi håber, at mange lokale vil dukke op,« siger Carsten Reenberg.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Karina Mott er nu indehaver af en skrædder og en tekstilbutik

Lokal skrædder åbner bæredygtig stofbutik

Når cyklisterne krydser fodgængerfeltet cirka midt på, giver det ofte problemer og forvirring. FOTO: René Mølskov

Forvaltning er kender trafikkaos ved Dybbølsbro og lover løsninger