Karina Mott er nu indehaver af en skrædder og en tekstilbutik
Karina Mott er nu indehaver af en skrædder og en tekstilbutik - Foto: FOTO: PR foto

Like 👍

Lokal skrædder åbner bæredygtig stofbutik

Karina Mott fra Mott Skrædderi har åbnet en ny stofbutik ved navn ’Mott Tekstiler’ i Århusgade. Bæredygtighed har altid været centralt for Katarina Mott, og i den nye butik kan du også finde bæredygtige kvalitetstekstiler.

I Mott Tekstiler er en af hovedværdierne at stille krav til producenterne, hvad angår en ordentlig produktion fra fiber til færdig metervare.

»Med Mott Tekstiler ønsker vi at skabe en specialbutik med lækre metervarer og tilbehør i høj kvalitet som appellerer til både fagfolk og private med interesse for design og håndværk. Vi elsker vores fag, så visionen er ligeledes at udbrede det gode håndværk,« skriver Katarina Mott i en pressemeddelels .

I oktober åbnede Karina Mott dørene til Mott Skrædderi i nye lokaler i Århusgade. Åbningen af tekstilbutikken fejres med åbningsreception og bobler fredag 1. november fra klokken 17 til 20, hvor alle er velkommen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Region Hovedstaden er klar til at hjælpe de barnløse endnu mere. Nu kræver handleplanen støtte fra Folketinget og de andre regioner.

Region H vil give barnløse flere forsøg med fertilitetsbehandling

Flere beboere i Vanløse har følt sig utrygge efter blandt andet eksplosionen på Jyllingevej.

Er du utryg? Så tag med nærpolitiet på en lille gåtur i Vanløse