Frederiksberg-skuespiller Søren Vejby fik sit folkelige gennembrud i tv-serien ‘Livvagterne’. Nu bliver han podcast-vært.
Frederiksberg-skuespiller Søren Vejby fik sit folkelige gennembrud i tv-serien ‘Livvagterne’. Nu bliver han podcast-vært. - Foto: James Alexander Thisted/Ritzau Scanpix

Like 👍

Vejby står bag ny talkshow-podcast

Frederiksberg-skuespilleren Søren Vejby går nye veje med et nyt podcast-talkshow. ’Min Vej’ hedder podcasten, som inviterer kendte danskere til en snak om deres rejse fra begyndelsen til det, de er blevet til i dag.

Podcast-talkshowet har premiere tirsdag 5. november. Første gæst er skuespiller Preben Kristensen, som for nylig blev hædret med Lauritzen-prisen for sit lange skuespiller-virke.

Søren Vejby, der foruden skuespiller kan skrive journalist og forfatter på cv’et, deler værtsrollen på podcast-talkshowet med radiovært, dj og podcastproducer Martin Andersen. De to har lavet en masse radio sammen og kaster sig nu over podcastmediet, som giver bedre tid til fordybelse og udskejelser.

»Programmet er bygget op om det klassiske talkshow-format med et livepublikum, en rar atmosfære og en kendt gæst. Samtidig er det en inspiration til alle dem der gerne vil videre frem. Både karrieremæssigt og personligt,« fortæller Søren Vejby og tilføjer, at der i den kommende tid også vil udkomme afsnit med blandt andre Lars Ranthe og Bubber.

Talkshowet kan hentes via Spotify, Apple Podcast eller hvor man plejer at lytte til podcasts.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Lille Vibenshus 1907

Lokalhistorisk: Lille Vibenshus

29. oktober har du mulighed for at bytte dig frem til nyt tøj, udstyr og legetøj til børn.

Bytte, bytte købmand: Byttemarked og barselscafé i Kildevældsparken