Den plantebaserede livsstil har vundet indpas i kogebogsindustrienFOTO: Michael Paldan.
Den plantebaserede livsstil har vundet indpas i kogebogsindustrienFOTO: Michael Paldan.

VeggieWorld indtager Øksnehallen: Opfordrer slagtere til at kigge forbi

I weekenden lørdag 2. november til søndag 3. november indtager VeggieWorld Øksnehallen på Halmtorvet.

VeggieWorld er den største messe for vegansk livsstil, så det bliver en weekend i planternes tegn og med fokus på bæredygtighed og sundhed. Og så bliver det også sjovt. Der skal nemlig smages på en masse veganske produkter, laves vegansk mad med kokke, og så er der også en masse spændende foredrag at tage til.

VeggieWorld lover en farverig blanding af mælke- og kødalternativer, superfoods, slik, madvarer, drikkevarer, personlig pleje og mange andre plantebaserede projekter. Arrangementet er for alle, også dem, der ikke er i nærheden af at blive veganere.

»Butchers in the 5th generation are also welcome to visit us. Because we would like to reach as many people as possible. Not only in Germany. But everywhere. We are open for something new. You, too?,« skriver VeggieWorld på deres hjemmeside. Begge dage er der åbent fra 10 til 18. Entré koster 83 kroner. Børn under 14 år har gratis adgang. Køber du billet i døren, koster det 97 kroner.

Det fulde program kan ses på veggieworld.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Bæredygtig farvehandler

Monika Mazurek håber på mere hjælp til familierne, der mistede alt efter storbranden i juni i ejendommen på Tingvej.

Tragedien på Tingvej: »Vi har brug for at råbe det gode naboskab op«