Der skænkes nyskabende dråber på Amagerbrogade 37 fredag.
Der skænkes nyskabende dråber på Amagerbrogade 37 fredag. - Foto: PR

Cocktail-troldmand tryller for Cock’s & Cows

Når Cock’s & Cows på Amagerbrogade åbner dørene fredag, er tingene ikke helt som de plejer. Det er nemlig dagen hvor man lancerer en helt ny cocktailmenu, som er lavet i samarbejde med cocktaileksperten Rasmus Shepherd-Lomborg.

De fleste kender formentlig Cock’s & Cows for deres burgere, som tre gange har taget prisen Byens Bedste, men cocktails spiller også en stor rolle på restauranten. Hvad mange ikke ved er nemlig, at Cock’s rent faktisk er en forkortelse af ‘cocktails’, hvilket er historien bag det iøjnefaldende navn.

At cocktails er en vigtig ingrediens hos burgerrestauranten, bliver der nu sat en tyk streg under, når man på fredag lancerer en storstilet cocktailmenu udviklet i samarbejde med Rasmus Shepherd-Lomborg, som er manden bag verdensklasse cocktailbarer som Ruby (kåret som top 20 barer i verden), Brønnum og Lidkoeb. Den nye menu lanceres med en fest: Fredag klokken 21-23 får man nemlig en cocktail oven i, hver gang man køber en.

Hos Cock’s & Cows glæder man sig lanceringsfesten og den nye cocktailmenu, og det kan restaurantens gæster også roligt gøre, skal man tro folkene bag:

»Det er noget af et scoop det her, og vi kan faktisk ikke rigtigt få armene ned. Rasmus er muligvis den største cocktailguru vi har i Danmark, og det er virkelig med stolthed, at vi præsenterer det her samarbejde og den nye menu. Vi har haft en del prøvesmagninger i den her proces, og jeg kan ikke sige så meget andet end, at det har været en fornøjelse – han er virkelig dygtig, og de nye cocktails smager ganske helt forrygende. Vi glæder os helt vildt til at præsentere dem for vores gæster og ikke mindst til at holde en fest på fredag. Det bliver en fornøjelse,« siger Lasse Wiwe, som er partner i Cock’s & Cows.

Cocktailmenuen lanceres på Amagerbrogade 37 fredag 25. oktober.

Se mere: www.Cocksandcows.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Kgs. Enghave & Valby Bladet og Amager Bladet. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem godt 20 år, de seneste fire på godt og ondt. Jeg er nysgerrig på menneskelivets mangfoldige historier inden for kultur, sport, trafik og politik. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Børnene høster afgrøder sammen med Noonja Pedersen fra Haver til Maver

Billy på 11 år: »I fremtiden kommer vi ikke til at spise så meget kød«

Et københavnsk idrætsmekka er drømmen, og storslået ser Link Arkitekturs illustration da også ud.

Drømmen om en samlende, samlet idrætsby