B.93 i hvidt sejrede over
B.93 i hvidt sejrede over - Foto: Preben Pathuel

Kamp nummer 204 mellem de to klubber: B.93 vandt københavnerklassiker over Frem

For første gang i otte kampe måtte FREM forlade banen med et nederlag, da B.93 tirsdag aften kom på besøg og vandt 1-0 takket være et mål af Daniel Stückler på et straffespark begået mod ham selv.

B.93 kom med op i midterfeltet i anden division med sejren, og der er nu kun to point op til Frem, der ligger på den rigtige side af stregen – de seks bedste klubber der kommer med i oprykningsspillet til foråret. Nu har B.93 gode muligheder for at komme med i det selskab.

Kampen var historisk, fordi det var kamp nummer 204 imellem de to klubber. Dermed er B.93 den modstander, som FREM har mødt flest gange, for antallet af kampe mod KB står på 203. Og her bliver der ikke flere kampe på grund af KB og B1903s overbygning, der som bekendt går under navnet FC København.

Med 204 kampe er FREM og B.93 også de to klubber, der har mødt hinanden flest gange i Danmarksturneringens historie.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Skolegården på Institut Sankt Joesph

En uge i skolen med verdensmål

Tom Jensen er én af de debattører, der kigger forbi Vartov til debat.

Skarpe debattører slår et slag i bolledejen