Cykler i mange varianter er klar til at blive delt mellem byens borgere.
Cykler i mange varianter er klar til at blive delt mellem byens borgere. - Foto: Bicycle Innovation Lab

Like 👍

Vil du låne en foldecykel? Tag en tur på cykelbiblioteket

Cykler, herunder ladcykler, er blevet et populært transportmiddel i København. Det er nemmere med cykel at komme rundt i byen samt at parkere end hvis du er i bil. Det er måske ikke hver dag du står og mangler en ladcykel til at køre en tur med børnene eller fragte ting rundt i byen. I mange baggårde er der heller ikke plads til, at alle kan have en ladcykel stående. Men hvad nu hvis du kunne dele en cykel med dine naboer eller familie?

Miljøpunkt Indre By & Christianshavn vil gerne være med til at sætte fokus på mulighederne for at være flere om af dele en cykel.

På Israels Plads kan du tirsdag 29. oktober kl. 14.30-16.30 høre mere om muligheden for at være medlem af Bicycle Innovation Lab, som er et cykelbibliotek, hvor du kan låne mange forskellige cykler samt om muligheden for at låne din cykel ud til andre eller selv låne en cykel gennem ShareOne, som er en deleplatform. Bicycle Innovation Lab vil tage en masse forskellige cykler med, som du kan prøve af. Der vil være forskellige ladcykler, foldecykler og elcykler.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Petra Egetoft.

Dansk Flygtningehjælp: Petra har samlet ind i ti år

Anne i aktion.

Mød en af hverdagens helte: 83-årige Anne rydder op i gaden